Sport Steunzolen

Professionele topsport
De Jong Orthopedie is in de professionele topsport, in binnen en buitenland, geen onbekende. Voor de professionele topsport, is er in samenwerking met de topsport een eigen gepatenteerde sport steunzool ontwikkeld, die aan alle hoge sportieve eisen voldoet, en zeer geschikt is om mee te sporten op hoog niveau.
steunzolen
Wereldrecords
Olympische medailles, wereld records, Europese en nationale records zijn geen uitzondering met een sportsteunzool van De Jong Orthopedie.
Gepatenteerd
De gepatenteerde sport steunzool is een schok-dempende, flexibele en afwasbare sport steunzool. Deze sportsteunzool voldoet aan alle sportieve eisen en wensen die een sporter maar kan bedenken.
Zonder problemen sporten
Wanneer u ook zonder problemen op ieder niveau wilt sporten dan kan De Jong Orthopedie u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van de gepatenteerde sport steunzool. Klik hiervoor op ons contactformulier.
Levering
De Jong Orthopedie levert sport steunzolen op maat binnen één week na afspraak.
Garantie
Mochten de sport steunzolen onverhoopt niet goed zitten binnen 14 dagen, maak dan opnieuw een afspraak om de klacht te verhelpen. 
Indragen van Orthopedische Schoenen
Sport steunzolen zullen bijna altijd moeten wennen aan de voeten. Door de aanpassingen en de correcties kan het staan en lopen anders aanvoelen. 
Om u te laten wennen aan de nieuwe sport steunzolen is het belangrijk om ze zorgvuldig in te dragen en de voeten na iedere draagtijd te controleren. Hoe uw sport steunzolen moet indragen hangt af van de gevoeligheid van uw voeten.
Inloopschema
Datum  Draagtijd I Draagtijd II Draagtijd III
1e dag half uur 1 uur 2 uur
2e dag 1 uur 2 uur 4 uur
3e dag 2 uur 2 uur 4 uur
4e dag 2 uur 4 uur 8 uur
5e dag 4 uur 8 uur hele dag
6e dag 4 uur 8 uur
7e dag 6 uur hele dag
8e dag 8 uur
9e dag hele dag
Vergoedingen
De sport steunzolen dienen bij aflevering contant of per pin afgerekend te worden. De meeste zorgverzekeringen bieden een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent.
Duurzaamheid
Wij adviseren om de sport steunzolen na 1 jaar opnieuw te controleren en ze desnoods te laten vervangen.