Veiligheidschoenen

De Jong Orthopedie levert ook veiligheidsschoenen op maat volgens de geldende ARBO regels.
 
De Jong Orthopedie kan ook bij grotere bedrijven een rol spelen bij het veiligheidsschoen aspect; namelijk het aanmeten en het oplossen van voetproblemen. Dit in eventuele samenwerking met de bedrijfsarts, of op voorschrift van de bedrijfsarts, het kan allemaal op locatie gedaan worden.
veiligheidsschoen
Uit onderzoek is gebleken dat 2 tot 5% van de werknemers in de bedrijven met een voetprobleem rondloopt, De Jong Orthopedie kan dit oplossen voor u.
 
De laatste jaren is beroepsschoeisel zeer belangrijk geworden, met name het veiligheidsschoen probleem, voornamelijk opgelegd door de ARBO diensten. Veiligheidsschoenen moeten aan het nieuwe CE, DN 345, S1, S2, S3, norm voldoen, met voor ieder beroep zijn eigen specifieke wensen.
 
Ook voor voetproblemen die niet in een confectie veiligheidsschoen passen kunnen wij een oplossing bieden. Wanneer er voetproblemen zijn die niet meer in een confectie veiligheidsschoen passen, kan De Jong Orthopedie een veiligheidsschoen op maat vervaardigen.
  
Hebt u vragen of wilt u meer informatie, mail ons even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen voor de gewenste informatie. 
3 18 ms2.rvf 1